In furnizarea de energie
parteneriatul se probeaza in timp
Cind eram copil mi s-a spus ca oricine poate ajunge presedinte. La maturitate mi-am dat seama ca e adevarat .
Clarence Darrow
furnizare
In baza licentei de furnizare nr. 568/23.05.2003 acordata de A.N.R.E. societatea noastra isi propune sa fie un partener activ si puternic in piata de energie electrica.

Inca de la debutul liberalizarii pietei romanesti de energie electrica, Petprod s-a afirmat ca un lider puternic prin resursele financiare si umane de mare valoare angajate in formarea unor relatii de afaceri solide si profitabile cu clientii sai, consumatorii industriali de energie electrica.

Compania are excelente relatii de colaborare atat cu autoritatea de reglementare din domeniu – ANRE, cat si cu toate societatile care concura la functionarea optima a pietei angro de energie electrica: Transelectrica – Compania Nationala de Transport al Energiei Electrice, OPCOM – Operatorul Comercial al pietei angro, OPE – Operatorul Pietei de Echilibrare, Companiile de Distributie a Energiei Electrice.

Cunoasterea aprofundata a mecanismelor pietei de energie electrica din Romania, investitia continua In formarea si perfectionarea personalului, dar si In dotari tehnice de ultima ora ne-au permis sa oferim clientilor nostri o gama extinsa de servicii, caracterizate de seriozitate, promptitudine si profesionalism.

Echipa Petprod cu o vasta experienta in domeniul furnizarii de energie electrica pastreaza cu clientii sai un contact strans, rapid si eficient, avand drept scop satisfacerea celor mai exigente cerinte ale acestora.
In cazul in care doriti sa va devenim furnizor de energie electrica va rugam sa ne contactati

Copyright Petprod 2008. Toate drepturile rezervate. Realizat de businessmedia