In furnizarea de energie
parteneriatul se probeaza in timp
E mai greu sa platesti piinea pe care ai consumat-o deja.
William Burns
calitate si mediu
Petprod a implementat sistemului integrat de management al calitatii si mediului, conform standardelor ISO 9001:2001 si ISO 14001:1997, ceea ce constitue inca o garantie a seriozitatii si profesionalismului serviciilor oferite de compania noastra.

Petprod considera ca este o obligatie a noastra, a tuturor, fata de generatiile viitoare sa incercam sa contribuim la constientizarea conceptului de dezvoltare durabila in domeniul generarii energiei.
Suntem constienti de provocarile carora trebuie sa le facem fata si de responsabilitatile noastre fata de comunitatea romaneasca, cea europeana si chiar cea mondiala.

Societatea noastra este implicata activ in identificarea permanenta a surselor de energie curate, cum ar fi centralele hidro sau eoliene, iar acolo unde sursele de energie regenerabile nu pot fi utilizate, vom incerca sa folosim gazele naturale, cea mai buna solutie dintre cele aplicate pentru generarea de energie din combustibili conventionali (carbune, pacura).

Alegerile noastre vor avea un impact extrem de scazut asupra emisiilor de dioxid de carbon din Romania, incercand astfel sa dam un exemplu pozitiv in domeniu, indiferent de dimensiunea proiectului. Initiativele noastre suntem convinsi, vor insemna un prim pas catre un mediu mai curat.

Copyright Petprod 2008. Toate drepturile rezervate. Realizat de businessmedia